Avaleht

Kätlin Ahu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2015 "Passion" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Grimeerija
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Grimeerija
2012 "Pealt kullakarvaline" Tudengifilm Grimeerija
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Grimeerija Murueide tütar
2012 "Vasaku jala reede " Mängufilm Tootmisassistent
Grimeerija
2011 "Kõik on võimalik" Tudengifilm Grimeerija
2011 "Puhastus" Tudengifilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm