Avaleht

Katariina Rebane

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal Järjepidaja
2016 "Ema" Mängufilm Tootmisassistent
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Produtsendi assistent
2016 "Söö mind" Tudengifilm Stsenarist
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Stsenarist
Režissööri I assistent
2015 "Uustulnuk" Tudengifilm Stsenarist
Tootmisassistent
2014 "Ema. Miljonite nimel" Tudengifilm Stsenarist
Režissööri assistent
2011 "Puhastus" Tudengifilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm