Avaleht

Aarne Kraam

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Parim enne" Teleseriaal Produtsent
2008 "Eestlane ja venelane" Teleseriaal Produtsent
Operaator
2005 "Minu Eestimaa" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Lisaks toidule" Muud liigitused Operaator
2003 "Elu läbi metsa" Muud liigitused Operaator
2002 "Tõe jälgedel" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Ühine mets" Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Kulg" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2001 "Mustpeade Maja pidustused" Muud liigitused Režissöör
Produtsent
2000 "Miks just lehtpuu?" Muud liigitused Operaator
2000 "Oma kodu, kulla-kallis" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2000 "Vaba mees Priit Vesilind" Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Eesti kunst. Laurentsius" Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Eha fenomen" Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Partituur neuroni genotüübile" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Eesti politsei" Muud liigitused Operaator
1998 "Kellel on Venemaal hea elada?" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Sõber või vaenlane? " Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Vaba vaimu saadik" Dokumentaalfilm II operaator
1997 "Erika" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1997 "Mu elu on avatud raamat" Dokumentaalfilm Operaator
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Operaator
1994 "Kes on kes Eestis. Kalle Kulbok" Dokumentaalfilm Operaator
1994 "Kes on kes Eestis. Merle Karusoo" Dokumentaalfilm Operaator
1994 "Kes on kes Eestis. Urmas Ott" Dokumentaalfilm Operaator
1993 "Ükskord elus oli nii…" Dokumentaalfilm Operaator
"AS Tallinna Vesi" Reklaamfilm Produtsent
"Citröen'i uus keskus" Reklaamfilm Režissöör
Produtsent
"Eesti Sumoliit" Reklaamfilm Režissöör
Produtsent
"Honda CR-V" Reklaamfilm Režissöör
Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm