Avaleht

Aarne Kraam

Aarne Kraam on sündinud 20. märtsil 1958 Tallinnas. 1976 lõpetas Tallinna 32.Keskkooli ja asus samal aastal tööle ETV lavaosakonda, 1978 aastast ETV uudiste toimetuse režissööri assistent. 1979-1980 õppis Aarne Kraam Moskva Kesktelevisiooni Täiendusinstituudis režii eriala kursustel, mille lõpetamisel töötas Moskva Olümpiamängude rahvusvahelise programmi kergejõustiku režissöörina. Aastast 1981 ETV operaator. Aarne Kraam on AA Visioon Stuudio OÜ produtsent ja operaator.

(täiendamisel)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Parim enne" Teleseriaal Produtsent
2008 "Eestlane ja venelane" Teleseriaal Produtsent
Operaator
2005 "Minu Eestimaa" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Lisaks toidule" Muud liigitused Operaator
2003 "Elu läbi metsa" Muud liigitused Operaator
2002 "Tõe jälgedel" Dokumentaalfilm Operaator
2002 "Ühine mets" Dokumentaalfilm Operaator
2001 "Kulg" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2001 "Mustpeade Maja pidustused" Muud liigitused Režissöör
Produtsent
2000 "Miks just lehtpuu?" Muud liigitused Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm