Avaleht

Enn Kraam

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Julius
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal õpetaja hr Markson
1994 "Tulivesi " Mängufilm Eeriku isa
1993 "Suflöör " Mängufilm Isa
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Valvur
1991 "Surmatants " Mängufilm Isa Eugenio
1991 "Vana mees tahab koju " Telemängufilm Andres Virkov
1990 "Miss Marpleʹi lood " Teleseriaal
1989 "Regina " Mängufilm Karla
1988 "Nõid " Mängufilm Patsient
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm RAI inspektor
1986 "Saja aasta pärast mais " Mängufilm Johannes Vanja
1985 "Bande " Mängufilm Bernie Despain
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Surev munk
1983 "Küljetuul" Telemängufilm Raivo isa
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Arst
1982 "Teisikud" Telemängufilm
Muusikafilm
autobaasi valvur
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Täitevkomitee istungi sekretär
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Täitevkomitee istungi sekretär
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Heldur
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm III kütt
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Nimetu
1975 "Indrek " Mängufilm Tigapuu
1974 "Ohtlikud mängud " Mängufilm Veltveebel
1973 "Tavatu lugu " Mängufilm Korp
1971 "Metskapten " Mängufilm Antti
1971 "Metskapten treiler" Reklaamfilm Antti
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Pastor
1970 "Hamlet" Telemängufilm Cornelius, kuninga ihukaitseväelane
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm