Avaleht

Rein Kotov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaator
Järeltöötluse produtsent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Operaator
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Kümme, üheksakümmend" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Operaator
2015 "1944" Mängufilm Operaator
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Operaator
2015 "Vaikuse kutse" Dokumentaalfilm II operaator
2015 "Vehkleja" Mängufilm B-kaamera operaator
2014 "Otsides valgust" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2013 "Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
Monteerija
2013 "Mandariinid" Mängufilm Operaator
2013 "Üheshingamine" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2012 "Saarte värvid" Dokumentaalfilm Operaator
Monteerija
Värvimääraja
2012 "Salme saladus" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Operaator
2012 "Tööpealkiri: Imelaps" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Operaator
2011 "Pärand" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "See on see päev" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2010 "Auk nr 8" Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2010 "Ma elasin Eesti Vabariigis" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2010 "Taevavõti" Mängufilm Operaator
2009 "Isa, Poeg ja Teatri Vaim" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Pastacas" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2009 "Siim, Samuli ja Dolce vita" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Vasha " Mängufilm Operaator
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm II operaator
2008 "Dialoogid. Helilooja Valentin Silvestrov " Dokumentaalfilm Operaator
2008 "Doktor Kloun" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm