Avaleht

Jekaterina Abramova

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Operaatori assistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Eriefektid
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Fookusevedaja
2018 "Pank " Teleseriaal Fotograaf
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Valgusmeister
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Eriefektid
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Valgustaja
B-kaamera operaator
2017 "November " Mängufilm Valgustaja
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Elektrik
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Valgustaja
2009 "Tumm" Tudengifilm Tüdruk

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm