Avaleht

Jekaterina Abramova

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "DeStudio. Pohmelus" Dokumentaalfilm Stsenarist
2021 "Olev Subbi. Elu kuues peatükis" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "Kunst on ainuke pääsetee" Dokumentaalfilm Operaator
Valgustaja
2019 "Jeesus juhatab Sind kiirteele" Mängufilm Valgustaja
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Eriefektid
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Fookusevedaja
2018 "Pank " Teleseriaal Fotograaf
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Valgusmeister
2018 "Põrgu Jaan" Mängufilm Eriefektid
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm