Avaleht

Rein Kotkas

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm
2006 "Igavese armastuse sõdalane " Mängufilm Mehaanik
2002 "Kuidas elad, rannamaa?" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2000 "Vanalinnastuudio ehitamise lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Ministri saadik
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Marika sõber, motosportlane
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Don Alfonso
"Eesti pulm" Amatöörfilm Režissöör
Produtsent
"Jõuluvana ja redel" Muud liigitused Režissöör
Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm