Avaleht

Helina Risti

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Uued algused" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Litsid" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2017 "Maša" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2017 "Paha lugu: Kokkulepe" Mängufilm Kostüümikunstnik
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Kostüümikunstnik
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostümeerija
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Kostüümikunstnik
2013 "Zebra Island - Everything Might" Tudengifilm Kostümeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm