Avaleht

Ana Kusmin

vaata ka Ana Lepik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Režissööri assistent
1992 "Võlausaldajad " Mängufilm II režissöör
1990 "See kadunud tee " Mängufilm Režissööri assistent
1989 "Mardipäev " Mängufilm Režissööri assistent
1988 "Nõid " Mängufilm Režissööri abi
1987 "Pingul keel " Muusikafilm Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm