Avaleht

Gerda Kordemets

Eesti kultuuriajakirjanik Gerda Kulli-Kordemets on sündinud 25. juunil 1960. aastal Tallinnas. Ta on lõpetanud Tallinna Pedagoogilise Instituudi (1986) harrastusteatri näitejuht-lavastaja erialal. Töötanud Eesti Televisioonis režissööri, toimetaja ja produtsendina, päevalehtedes ajakirjaniku ja toimetajana. Alates 2011. aastast vabakutseline stsenarist, režissöör ja produtsent.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Režissöör
Stsenarist
2012 "Alpimaja" Teleseriaal Režissöör
2012 "Kabaree" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Režissöör
2011 "Tagamõtsa" Teleseriaal Režissöör
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2007 "Klass " Mängufilm II režissöör
2007 "Lumehobuste peremees" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm