Avaleht

Sören Tali

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Bänd" Tudengifilm Klapp
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Klapp
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Monteerija
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Kolm" Tudengifilm Valgustaja
Operaatori assistent
2013 "Süütu" Tudengifilm Monteerija
2012 "Härjasilmad" Tudengifilm Monteerija
2012 "Päikeseratas" Tudengifilm Laadija
2012 "Renessanss" Tudengifilm Monteerija
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm