Avaleht

Kauri Lemberg

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Maran" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Helioperaator
2018 "Omad" Mängufilm Poomimees
2018 "Pank " Teleseriaal Helirežissöör
Helioperaator
2018 "Pööripäev" Mängufilm Helilooja
Helirežissöör
2017 "Jää" Mängufilm Helirežissöör
2017 "Nukud ja tootemid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Helioperaator
2017 "Unistus jäätisest ja limonaadist" Dokumentaalfilm Helioperaator
2016 "Habras maailm" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Elas kord" Tudengifilm Helioperaator
2015 "Karikakrapäev" Dokumentaalfilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm