Avaleht

Kaspar Ainelo

Kaspar Ainelo

Režissöör ja produtsent Kaspar Ainelo on sündinud 5. märtsil 1991. aastal Hiiumaal. Ta õppis 1999–2011 Kärdla Ühisgümnaasiumis, 2011–2013 Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis filmikunsti produktsiooni (BA) ning 2015–2018 jätkas samas reklaami ja imagoloogia erialal (MA). Töötanud produtsendina 2012–2013 Herzog Helistuudios ja Cuba Films OÜs, 2014–2017 produtsendi, tegevprodutsendi, režissööri ja turundajana Kinosaurus Film OÜs, 2017–2018 FreshGOs turundusjuhina, 2019 Kontuur Leo Burnett’is loovkirjutajana ning 2020. aastast Utopos OÜs loovjuhina.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Cerberus" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2020 "Viimased" Mängufilm Turundusjuht
Avalikud suhted
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Turundusjuht
2018 "Pööripäev" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Platsi administraator
Tootmisassistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Avalikud suhted
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Produtsent
Toimetaja
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Produtsent
Tootmisjuht
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Tegevprodutsent
2012 "Uudishimu tapab" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm