Avaleht

Kaspar Ainelo

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pööripäev" Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Platsi administraator
Tootmisassistent
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Avalikud suhted
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Produtsent
Toimetaja
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Produtsent
Tootmisjuht
2012 "Muna" Mängufilm
Animafilm
Tegevprodutsent
2012 "Uudishimu tapab" Tudengifilm Produtsent
Stsenarist
2012 "Vaba maa" Tudengifilm Produtsent
2011 "Ämblikud 4500 aastat tagasi" Tudengifilm Tootmisassistent Müstiline jahimees
2011 "Elisabeth von Ungern-Sternmeer" Tudengifilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm