Avaleht

Tõnis Tuuga

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Valgusmeister
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Kärumees
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Valgusmeister
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Valgusmeister
2018 "Omad" Mängufilm Valgusmeister
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Valgusmeister
2018 "Pank " Teleseriaal Valgusmeister
2018 "The Boondocks “That’s Why”" Tudengifilm Valgusmeister
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Kärumees
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Valgusmeister
2017 "Jää" Mängufilm Operaator
Valgusmeister
2017 "Paha lugu: Varakevad" Mängufilm Valgusmeister
2017 "Sangarid " Mängufilm Valgustaja
2016 "Bodom" Mängufilm Valgustaja
2016 "Bonus track" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Habras maailm" Dokumentaalfilm B-kaamera operaator
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Valgusmeister
2016 "Täna mängime sõda" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Valgusmeister
2015 "Elo" Mängufilm Valgustaja
2015 "Hundi süda sees" Dokumentaalfilm B-kaamera operaator
2015 "Kalevipoeg" Tudengifilm Valgusmeister
2015 "Keeldu uppumast" Tudengifilm Valgusmeister
2015 "Majavalvur" Dokumentaalfilm II operaator
2015 "Must alpinist" Mängufilm Valgustaja
2015 "Puhta mõtte ruum" Dokumentaalfilm II operaator
2015 "Restart" Teleseriaal Valgusmeister
2014 "Hiis" Tudengifilm Operaator
2014 "Lõputu suvi" Tudengifilm Operaator
2014 "Maastiku mustrid" Dokumentaalfilm Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm