Avaleht

Liisa Hirsch

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Uued algused" Mängufilm Helilooja
2017 "Jahiloom" Tudengifilm Helilooja
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Helilooja
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Helilooja
2014 "Looduslaps" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Fragile. Nägemiseni laval" Dokumentaalfilm Helilooja
2013 "Limonaadi lugu" Animafilm Helilooja
2012 "Taavi kui Taavi ise" Dokumentaalfilm Helilooja
2011 "Charikari tüdrukud" Dokumentaalfilm Helilooja
2011 "Elisabeth von Ungern-Sternmeer" Tudengifilm Helilooja
2011 "Professor Viitso liivlased" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Mustlase missioon" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Normaalne inimene" Dokumentaalfilm Helilooja
2010 "Saime kokku Solenzaras" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Doktor Grossmanni jumalate maa" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Eric. Tule laps" Dokumentaalfilm Helilooja
2009 "Krimmi õpetaja" Dokumentaalfilm Helilooja
2008 "Mälestuste maja" Tudengifilm Helilooja
2008 "Mehele parim" Tudengifilm Ööklubi külastaja
2005 "Inemiste piir" Dokumentaalfilm Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm