Avaleht

Rednar Annus

Rednar Annus

Näitleja ja teatrilavastaja Rednar Annus on sündinud 16. veebruaril 1970. aastal Tallinnas. 1992. aastal lõpetas ta Tallinna Riikliku Konservatooriumi lavakunstikateedri XV lennu (kursuse juhendaja Kalju Komissarov) ja oli aastatel 1992–2001 Vanalinnastuudio näitleja. Alates 2001. aastast on ta vabakutseline näitleja.

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Pank " Teleseriaal
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Kohtunik
2014 "Terror" Tudengifilm Isa
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Henricus
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Henricus
2012 "Mõttetu" Tudengifilm Krint Absur
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal arst
2010 "Kälimehed" Teleseriaal Kojamees
2008 "Heli Mäeorg" Tudengifilm Margus
2007 "Mis iganes, Aleksander! " Mängufilm Paul

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm