Avaleht

Vassili Raud

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Sangarid" Mängufilm Mees filmistuudios
2015 "1944" Mängufilm Pürotehnik
2013 "Kohtumõistja" Mängufilm Eriefektid
2012 "Puhastus" Mängufilm Rekvisiitor
2012 "Rat King " Mängufilm Eriefektid
2010 "Phobos " Mängufilm Dekoratsioonide valmistaja
2009 "Pangarööv " Mängufilm Pürotehnik
2009 "Vasha " Mängufilm Ehitaja
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Eriefektid
2008 "Mina olin siin " Mängufilm Pürotehnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm