Avaleht

Britta Vahur

Britta Vahur

Näitleja Britta Vahur on sündinud 14. juulil 1984 Tallinnas. Lõpetas EMTA lavakunstikooli näitlejana (XXII lend) 2006. aastal ja samast aastast töötab Eesti Draamateatris. 

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal Marja-Liisa
2010 "ENSV" Teleseriaal Marja-Liisa
2008 "Kalevi naised" Teleseriaal Alitse Sauna
2007 "Georg " Mängufilm Mannekeen
2007 "Nuga " Mängufilm Karin
2006 "Helena" Teleseriaal Helena
2006 "Kelgukoerad" Teleseriaal Anu Murakas
2005 "Deus ex Machina " Tudengifilm Elisabeth

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm