Avaleht

Heli Prinzthal

Heli Kasera (neiupõlvenimi)

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Grimeerija
2000 "Nota bene! Teatriluulud" Teleseriaal Grimeerija
1998 "Isa" Telemängufilm Grimeerija
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Grimeerija
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Grimeerija
1992 "Uurimusfilm doktor Enn Vetemaa märkmeraamatute põhjal "Eesti näkid"" Telemängufilm Grimeerija
1990 "Laulutuli" Muusikafilm Kunstnik-grimeerija
1988 "Kann allikal" Muusikafilm
Telemängufilm
Kunstnik-grimeerija
1986 "Sensatsioon" Muusikafilm
Telemängufilm
Kunstnik-grimeerija
1985 "ENSV kunstimeistrite kontsert" Muusikafilm
Telemängufilm
Kunstnik-grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm