Avaleht

Raivo E. Tamm

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal Illar
Allar
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Jaan Tõnisson
2017 "Kolm päeva augustis" Mängufilm Mees kaupluses
2016 "Fatcula" Animafilm (hääl)
2016 "Kellapid" Teleseriaal Endli ema
2016 "Papad mammad" Teleseriaal Volli
2015 "8 kg" Tudengifilm Politseinik
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Naabrimees
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Karl
2013 "Õnneliku lõpuga massaaž" Tudengifilm Mees
2013 "Süütu" Tudengifilm Preester
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Boss
2012 "Ellawood" Tudengifilm Teatriakadeemia guru
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Aadu Kägu
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Saare Kuldar
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm Theodori isa
2010 "ENSV" Teleseriaal Illar
Allar
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Tennisemängija
2008 "Teisel pool" Mängufilm Passihankija
2007 "Sügisball " Mängufilm Lavastaja
2007 "Zen läbi prügi" Mängufilm Politseinik
2006 "Hundi agoonia" Mängufilm Viljar Hunt
2006 "Kassid" Teleseriaal Artur
2006 "Lugu hobusest Palladium" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2006 "Usaldus" Mängufilm Taneli isa
2005 "Kohtumine tundmatuga" Telemängufilm Valdo Pant
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Kaarel Ird
2005 "Malev " Mängufilm Piiskop Albert
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Toomas
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Autopoemees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm