Avaleht

Jüri Aarma

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Litsid" Teleseriaal Linda isa hr Värk
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Patsient
2012 "Allveelennud" Mängufilm hääled
2012 "Ellawood" Tudengifilm Joodik
2012 "Umbkotid" Telemängufilm Jüri Maimik
2011 "Koddo" Tudengifilm Vanamees
2007 "Georg " Mängufilm Pianist klubis
2007 "Tuulepealsed leelod" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2003 "Kodu keset linna" Teleseriaal Felix
2002 "Jätkusõja viimased sõdurid" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1997 "Waba Riik" Teleseriaal
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Pillimees
1988 "Näkimadalad III jagu " Telemängufilm Hans Verthausen
1985 "Alevimaastikud" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilm Jaan Anvelt, Eestimaa Nõukogude Täitevkomitee esimees
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilm Jaan Anvelt, Eestimaa Nõukogude Täitevkomitee esimees
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Kalle
1975 "Löö vastu" Tudengifilm Avo Eller

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm