Avaleht

Danek Kaunissaare

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Eesti nafta" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Helirežissöör
2018 "Miks ma siis ei lähe?" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilm Helirežissöör
2016 "Läbilõikamine" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Helirežissöör
2016 "Ühe unistuse maja" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2015 "Englas. Vana Soldat" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2012 "Nurjatud tüdrukud" Teleseriaal Helirežissöör
Heli järeltöötlus
2012 "Süvahavva" Teleseriaal Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm