Avaleht

Kaarel Tiidus

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Lisavõtete operaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaatori II assistent
2018 "Pank " Teleseriaal Operaatori I assistent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Operaatori II assistent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Operaatori assistent
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Operaatori assistent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Operaatori II assistent
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Operaatori I assistent
2015 "1944" Mängufilm Operaatori assistent
2015 "Passion" Tudengifilm Operaator
2014 "Korduma kippuvad küsimused_2" Tudengifilm Operaatori I assistent
Valgusmeister
2014 "Korduma kippuvad küsimused_3" Tudengifilm Operaatori I assistent
Valgusmeister
Suitsetav mees
2013 "Diana ja linn" Tudengifilm Helirežissöör platsil
2013 "Õnneliku lõpuga massaaž" Tudengifilm Valgusmeister
2013 "Pahempidi" Tudengifilm Operaatori I assistent
2013 "Tsoon" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Zebra Island - Everything Might" Tudengifilm Operaatori assistent
2012 "Sadam" Tudengifilm Operaator
2011 "Iseseisvus" Tudengifilm Operaator
Helirežissöör
Monteerija
2011 "Suurte meeste mängud" Tudengifilm Operaatori I assistent
2011 "Tähtpäev" Tudengifilm Helioperaator
2010 "Aastapäev" Tudengifilm Helirežissöör
2010 "Tehas" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm