Avaleht

Astra Podelsky

Astra  Podelsky

vaata ka Astra Trass

 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1978 "Ülemeremaal " Dokumentaalfilm Monteerija
1975 "Aeg maha!" Telemängufilm Monteerija
1975 "Hinge kinni pidades" Dokumentaalfilm Monteerija
1975 "Pillerkaar" Dokumentaalfilm Monteerija
1973 "... kolm, neli ja… " Muusikafilm Monteerija
1973 "Rasked aastad" Telemängufilm Monteerija
1972 "Kontsertprogramm "Colas Breugnon"" Muusikafilm Monteerija
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Kohtu kaasistuja
1971 "Lindpriid II osa" Telemängufilm Kunstnik-grimeerija
1971 "Lindpriid III osa" Telemängufilm Kunstnik-grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm