Avaleht

Enn Klooren

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Kormoranid ehk nahkpükse ei pesta " Mängufilm Ben
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Agronoom
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Konfident Kapital töötaja
2002 "Ferdinand" Mängufilm Nr. 13 bussijuht
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Mihhail
1985 "Bande " Mängufilm Whisky
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Ajakirjanik
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Ajakirjanik
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Kojaülem
1983 "Lurich" Reklaamfilm Jakob
1983 "Lurich " Mängufilm Jakob
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Ello isa
1981 "Karge meri " Mängufilm Harmonist
1981 "Teaduse ohver " Telemängufilm Pajo
1980 "31. osakonna hukk II jagu" Mängufilm Arst
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Kristjan
1979 "31. osakonna hukk I jagu" Mängufilm Arst
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Tahkur
1977 "Enne väljasõitu" Muud liigitused
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Meier
1976 "10 minutit võitleva ateistiga" Tudengifilm Ateist
1976 "Suvi " Mängufilm Varas
1975 "Röövpüüdjajaht" Tudengifilm Poemees
1973 "Tavatu lugu " Mängufilm Miilits
1973 "Ukuaru " Mängufilm
1971 "Lindpriid I osa" Telemängufilm esitab luulet salongis
1971 "Lindpriid II osa" Telemängufilm härra, esitab luulet salongis
1971 "Metskapten " Mängufilm Schneider
1971 "Metskapten treiler" Reklaamfilm Schneider
1970 "Valge laev " Mängufilm Ilmari saatja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm