Avaleht

Mari-Anne Alli

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1978 "Naine kütab sauna " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Kunstnik-grimeerija
1974 "Värvilised unenäod " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1973 "Tuli öös " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1973 "Ukuaru " Mängufilm Grimeerija
1972 "Maaletulek " Mängufilm Grimeerija
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Kunstnik-grimeerija
1971 "Inspiratsioon " Muusikafilm Grimeerija
1970 "Elavad mustrid" Muusikafilm Kunstnik-grimeerija
1968 "TV konkursi laureaadid" Muusikafilm Grimeerija
1965 "Supernoova " Mängufilm Grimeerija
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm Grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm