Avaleht

Kalju Kivi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Cerberus" Mängufilm Kunstnik
Rekvisiitor
2017 "Igitee " Mängufilm Kunstnik
2015 "1944" Mängufilm Kunstnik
2015 "Tik-Tak" Animafilm Kellassepp
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Kunstnik
2012 "Puhastus" Mängufilm Platsi administraator
2008 "Võõras " Mängufilm Spetsefektid
2007 "Georg " Mängufilm Kunstnik
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Kunstnik
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Kunstnik
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Kunstnik Vedurijuht
2001 "Ränk ja Kilk" Mängufilm Kunstnik
2000 "Eilne vedur" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm Kunstnik
1995 "Humachinoid" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Kunstnik Töökoja meister
1991 "Kingikratt" Animafilm Konsultant
1991 "Sokk" Animafilm Režissöör
1990 "Igaühele oma" Mängufilm
1990 "Koolilood I. Looduslugu" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
1990 "Koolilood II. Muusikatund" Animafilm Kunstnik
1990 "Koolilood III. Astronoomiatund" Animafilm Kunstnik
1990 "Koolilood IV. Geograafiatund" Animafilm Kunstnik
1989 "Tõus" Animafilm Režissöör
Stsenarist
1988 "Miks puud enam ei kõnele" Animafilm Režissöör
1985 "Ettevaatust - kaabel!" Reklaamfilm Operaator
1985 "Klaasikillumäng" Animafilm Režissöör
Kunstnik
Animaator
1984 "Tähemõrsja" Animafilm Režissöör
Animaator
1983 "Sõlm" Animafilm Režissöör
1982 "Pagar ja korstnapühkija" Animafilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm