Avaleht

Mart Kivastik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Helikujundaja
2011 "Üks mu sõber " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2009 "Vasha " Mängufilm Stsenarist
2008 "Taarka " Mängufilm Stsenarist
1999 "Armuke" Telemängufilm Režissöör
1998 "Isa" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
1997 "E2-E4" Mängufilm Stsenarist
1994 "Tulivesi " Mängufilm Dialoogi autor
1993 "1979" Telemängufilm Režissöör
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Toimetaja
1990 "Semm" Tudengifilm Toimetaja
Kirjandusliku alusteose autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm