Avaleht

Eero Sepling

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm Sünkroontaustad
1957 "Juunikuu päevad " Mängufilm Sünkroontaustad
1956 "Mehed jäävad koju" Tudengifilm Helikujundaja
1953 ""Šaakalid" Tallinna Riiklikus Draamateatris" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Algas metsaparvetus" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Algas suusakross" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Bargusini sooblite levitamine" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Eesrindlik naistebrigaad. Balti Manufaktuur" Filmikroonika Helioperaator
1953 "ELKNÜ VI kongress" Filmikroonika Helioperaator
1953 "ENSV Ülemnõukogu III istungjärk" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Esimene maailmas" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Esimese Mai auks" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Hea algatus " Filmikroonika Helioperaator
1953 "Head uut aastat. Nääripidu Tallinna 20. keskkoolis" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Hoolitsus ema ja lapse eest. Tallinna Vabariikliku Haigla sünnitusosakond" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Hoolitsus töötajate heaolu eest" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Järvakandi kombinaadis" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Kalevi kolhoosis" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Kevadkülvi eel. Kanepi MTJ" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Kevadkülvi eel. Kolhoos Bolševik" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Kinoreportaaž " Filmikroonika Helioperaator
1953 "Klaverimeistrid. Tallinna Klaverivabrik" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Kohtla-Järve kultuurimaja" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Kolhoosiküla radiofitseerimine" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Laste muusikakoolis" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Lenini päevadel. Komnooreks astumine" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Loomakasvatajate koolis" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Meie kandidaadid" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Moskva kõrgehitused" Filmikroonika Helioperaator
1953 "Noored stahhaanovlased " Filmikroonika Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm