Avaleht

Diana Pashkovich

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Klapp
Režissööri II assistent
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Operaatori I assistent
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Valgustaja
Fotograaf
2011 "Õhuta balloon" Tudengifilm Tõlkija
2011 "Puhastus" Tudengifilm Operaator
2011 "Suurte meeste mängud" Tudengifilm Operaator
2011 "Tolmutu" Tudengifilm Valgustaja
2010 "Ache" Tudengifilm Valgustaja
2010 "Nüüd" Tudengifilm Valgustaja
2010 "Rändaja" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm