Avaleht

Ivan Pavljutškov

Ivan Pavljutškov

Stsenarist ja režissöör Ivan Pavljutskov on sündinud 17. märtsil 1988. aastal. Filmiharidus Balti Filmi- ja Meediakoolist.
"Ivanipäev" on tema esimene professionaalne lühimängufilm, mis on inspireeritud autori enda elust. Tema eelnevate (tudengi)filmide hulka kuuluvad festivalidel auhindu kogunud "Valge ruut" ning "Dust Off".

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Tõlkija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Tõlkija
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Režissööri II assistent
2015 "Emajõgi" Tudengifilm Kunstniku assistent
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2014 "See õige" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2013 "Pahempidi" Tudengifilm Režissöör
2013 "Tsoon" Tudengifilm
2012 "Codex Gigas " Tudengifilm Fotograaf
Valgusmeister

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm