Avaleht

Annely Pahman

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mehed" Mängufilm Kostüümikunstnik
2009 "Kättemaksukontor" Teleseriaal Kostüümikunstnik
2008 "Eestlane ja venelane" Teleseriaal Kostümeerija
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Kostümeerija
2007 "Universitas Tartuensis 375" Dokumentaalfilm Rekvisiitor
Kostümeerija
2005 "Kõrini! " Mängufilm Kostümeerija
2004 "Painaja" Tudengifilm Kostüümikunstnik
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Kostümeerija
2003 "Viimane öö" Tudengifilm Kostümeerija
1994 "Victoria (Ühe armastuse lugu) I jagu " Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm