Avaleht

Roland Adamson

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Alljumalad" Mängufilm Operaatori I assistent
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Fookusevedaja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Operaatori I assistent
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Operaatori I assistent
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Operaatori I assistent
2015 "1944" Mängufilm Fookusevedaja
2013 "Mandariinid" Mängufilm Fookusevedaja
2012 "Rat King " Mängufilm Fookusevedaja
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Operaatori I assistent
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Fookusevedaja
2009 "Seal, kus lõpeb luule" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2009 "Vasha " Mängufilm Operaatori I assistent
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Operaatori I assistent
2008 "Kontrolör" Mängufilm Operaatori assistent
2008 "Must Peeter" Mängufilm Operaatori I assistent
2008 "Taarka " Mängufilm Operaatori I assistent
2007 "Georg " Mängufilm Operaatori I assistent
2007 "Sügisball " Mängufilm Operaatori assistent
2006 "Ruudi " Mängufilm Operaatori I assistent
2005 "Kõrini! " Mängufilm Operaatori I assistent
2004 "Buss" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Fookusevedaja
2003 "Fender Bender" Mängufilm Operaatori I assistent
2003 "Somnambuul" Mängufilm Operaatori assistent
2003 "Vanad ja kobedad saavad jalad alla " Mängufilm Operaatori assistent
2001 "Heinaloom" Mängufilm Operaatori assistent
2001 "Karu süda " Mängufilm Operaatori I assistent
1999 "Lurjus " Mängufilm Operaatori assistent
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Operaatori assistent
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm Operaatori I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm