Avaleht

Kristjan Mändmaa

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2011 "Täitsa lõpp " Mängufilm Kujundaja
2009 "Püha Tõnu kiusamine " Mängufilm Nooremkonstaabel L. Tolstoi
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm intervjueeritav
2006 "Tühirand" Mängufilm Kujundaja
2006 "Une Instituut" Animafilm (hääl)
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Plakatikunstnik
Kujundaja
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Kunstniku assistent Semjon
1997 "Roim ÜRO-s" Tudengifilm Režissöör
1994 "Tulivesi " Mängufilm Plakatikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm