Avaleht

Ülle Lichtfeldt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilm Ema
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Eva
2016 "Lugu sellest, kuidas ..." Tudengifilm Ema
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Tanja Murrik
2014 "A ja B" Teleseriaal Angela
2014 "PIZZA Delivery Date" Tudengifilm Gilda
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Tanja Murrik
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Notar
2013 "Suurim austaja" Tudengifilm Grete Kaljuste
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Riina
2008 "Magada tahaks" Tudengifilm Tädi Mare
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Maria Kallaste
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Angela
1993 "Õnne 13" Teleseriaal Are Prillop

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm