Avaleht

Ülle Lichtfeldt

Ülle Lichtfeldt

Näitleja Ülle Lichtfeldt on sündinud 4. augustil 1970. 1988. aastal lõpetas ta Rakvere 3. Keskkooli (praegune Rakvere Reaalgümnaasium). Aastast 1995 töötab Rakvere teatris näitlejana. Tuntust kogunud ka Are rolliga ETV sarjas "Õnne 13".

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Eva
2016 "Lugu sellest, kuidas ..." Tudengifilm Ema
2016 "Siberi võmm" Teleseriaal Tanja Murrik
2014 "A ja B" Teleseriaal Angela
2014 "PIZZA Delivery Date" Tudengifilm Gilda
2014 "Viimane võmm" Teleseriaal Tanja Murrik
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Notar
2013 "Suurim austaja" Tudengifilm Grete Kaljuste
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Riina
2008 "Magada tahaks" Tudengifilm Tädi Mare

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm