Avaleht

Silvia Kiik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm Episoodiline roll
1990 "Minek" Animafilm Toimetaja
1990 "Naksitrallid" Animafilm Stsenarist
1989 "Elu ja surm" Animafilm Toimetaja
1989 "Kõrb" Animafilm Toimetaja
1989 "Pärandus" Animafilm Toimetaja
1989 "Reisikiri" Animafilm Toimetaja
1989 "Roheline soov" Animafilm Toimetaja
1988 "Linn" Animafilm Toimetaja
1988 "Papa Carlo teater" Animafilm Toimetaja
1987 "Eine murul" Animafilm Toimetaja
1987 "Naksitrallid II" Animafilm Stsenarist
1987 "Sõda" Animafilm Toimetaja
1986 "Aisopose rebane" Animafilm
Muud liigitused
Toimetaja
1986 "Elujõgi" Animafilm Toimetaja
1986 "Kaelkirjak" Animafilm Toimetaja
1986 "Kevadine kärbes" Animafilm Toimetaja
1986 "Ramsese vembud II" Animafilm
Muud liigitused
Toimetaja
1985 "Hüpe" Animafilm Toimetaja
1985 "Kerjus" Animafilm Toimetaja
1985 "Klaasikillumäng" Animafilm Toimetaja
1985 "Laululood" Animafilm Toimetaja
1985 "Nõiutud saar" Animafilm Toimetaja
1985 "Nuril" Animafilm Toimetaja
1985 "Ramsese vembud I" Animafilm
Muud liigitused
Toimetaja
1985 "Seitse kuradit" Animafilm Toimetaja
1985 "Vägev vähk ja ahne naine" Animafilm Toimetaja
1984 "Härg" Animafilm Toimetaja
1984 "Imeline nääriöö" Animafilm Toimetaja
1984 "Naksitrallid I" Animafilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm