Avaleht

Irina Kislova

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2001 "Karu süda " Mängufilm Sünkroontaustad
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Sünkroontaustad
1994 "Tulivesi " Mängufilm Sünkroontaustad
1993 "Saatana pisar " Mängufilm Sünkroontaustad
1989 "Äratus " Mängufilm Sünkroontaustad
1989 "Milarepa laulud" Muusikafilm
Telemängufilm
Sünkroontaustad
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Sünkroontaustad
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Sünkroontaustad
1985 "Puud olid... " Mängufilm Sünkroontaustad
1984 "Karoliine hõbelõng " Mängufilm Sünkroontaustad

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm