Avaleht

Tiina Andreas

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilm Helirežissöör
2019 "Armastusest" Animafilm Helikujundaja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helirežissöör
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Heli järeltöötlus
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2017 "Luik" Mängufilm Helirežissöör
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Heli järeltöötlus
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Helirežissöör
2016 "Ameerika suvi" Mängufilm Martini ema (hääl)
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Helirežissöör
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Helirežissöör
Heli järeltöötlus
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Helirežissöör
2015 "Suvisted Tammealusel" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2014 "EINASTO 11577" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2013 "August välja!" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Helirežissöör
2013 "Hiite lummus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Heli järeltöötlus
2013 "Liivamees" Animafilm Helirežissöör
2013 "Looduslikud pühapaigad Eestis" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2013 "Miriami tuulelohe" Animafilm Helirežissöör
2013 "Suur-Sõjamäe" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2012 "Alati on alati" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2012 "Kolmnurga afäär" Animafilm Helirežissöör
2012 "Miriami köögikombain" Animafilm Helirežissöör
2012 "Miriami rohelised täpid" Animafilm Helirežissöör
2012 "Talvekummitus" Animafilm Dublaaži režissöör
2011 "Kahe tule vahel" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2011 "Keha mälu" Animafilm Helirežissöör
2011 "Monoloogid 3D" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm