Avaleht

Tiina Andreas

Vaata ka Tiina Pruuden

Heli- ja dublaažirežissöör Tiina Andreas töötab helistuudios Film Audio.

 

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilm Helirežissöör
2021 "Kood" Animafilm
Muud liigitused
Helirežissöör
2019 "Armastusest" Animafilm Helikujundaja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Helirežissöör
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Heli järeltöötlus
2018 "Peetrike Laanetagusel" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2017 "14 käänet" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2017 "Luik" Mängufilm Helirežissöör
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Heli järeltöötlus
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm