Avaleht

Mart Kessel-Otsa

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Helioperaator
2020 "Keelepäästja" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2019 "Marju Lepajõe. Päevade sõnad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Mees muinasjutust. Toomas Edur" Dokumentaalfilm Helirežissöör platsil
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Helioperaator
2019 "Suurem kui sport" Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "19 Korrust" Tudengifilm Helioperaator
2018 "Annika Laats. Risti aarded" Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Jagatud valgus " Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Kütt " Dokumentaalfilm Helirežissöör
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Helioperaator
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Helioperaator
2018 "Viimane vürst" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2017 "Armastus..." Dokumentaalfilm Helirežissöör
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Helirežissöör platsil
2017 "Pagulasega elutoas" Dokumentaalfilm Helioperaator
2017 "Sõda" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2016 "Armastuse maa" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2016 "Hingemaa" Dokumentaalfilm Helioperaator
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Helirežissöör
2016 "Ühe unistuse maja" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Elizabethi mänguväljak" Dokumentaalfilm Helioperaator
2015 "Englas. Vana Soldat" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Pimedad mänguhoos" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Puhta mõtte ruum" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2015 "Teekond Ussinuumajani" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2014 "Ballettmeister" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2014 "Heinz Valk" Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Lusmägi INC." Dokumentaalfilm Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm