Avaleht

Helve Sikk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1985 "Savoy ball I jagu " Telemängufilm Grimeerija
1985 "Savoy ball II jagu " Telemängufilm Grimeerija
1983 "Lurich " Mängufilm Grimeerija
1983 "Nipernaadi " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1982 "Šlaager " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Grimeerija
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Grimeerija
1979 "Tuulte pesa " Mängufilm Kunstnik-grimeerija
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Kunstnik-grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm