Avaleht » Filmitegijad

Tiiu Karu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Regina " Mängufilm Konsultant
1986 "Jõud 40" Filmikroonika Monteerija
1985 "Laululood" Animafilm Monteerija
1984 "Härg" Animafilm Monteerija
1984 "Mängutoos Manilaiul" Dokumentaalfilm Monteerija
1982 "Karjapoiss on kuningas" Dokumentaalfilm Monteerija
1982 "Kolm tundi rongini " Tudengifilm Monteerija
1981 "1+1+1" Animafilm Monteerija
1981 "Ära sega autojuhti" Animafilm Monteerija
1981 "Mitut värvi haldjad" Dokumentaalfilm Monteerija
1981 "Monument" Animafilm Monteerija
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Monteerija
1980 "Kutsumus" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Kas on ikka rasvane?" Animafilm Monteerija
1979 "Pulmapildid" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Strateegia ja reservid" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Suured pisiasjad" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Tule süütamine" Dokumentaalfilm Monteerija
1978 "Põld" Animafilm Monteerija
1977 "Antennid jääs" Animafilm Monteerija
1976 "Adra järel" Dokumentaalfilm Monteerija
1976 "Kütt" Animafilm Monteerija
1976 "Soss-sepp" Animafilm Monteerija
1975 "Ringrada" Dokumentaalfilm Monteerija
1973 "Patent 28073" Dokumentaalfilm Monteerija
1966 "Tõupullide hindamine nende järglaste omaduste järgi" Dokumentaalfilm Monteerija
1965 "Eduard Vilde 1865-1965" Dokumentaalfilm Monteerija
1965 "Kontorimööbel" Filmikroonika Monteerija
1965 "Korterivargad" Filmikroonika Monteerija
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Monteerija assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm