Avaleht » Filmitegijad

Tiiu Karu

Tiiu Karu

Vaata ka Tiiu Orgussaar.

19.02.1944–22.11.2006

Töötas Tallinnfilmis monteerijana 1963–1988

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Regina " Mängufilm Konsultant
1986 "Jõud 40" Filmikroonika Monteerija
1985 "Laululood" Animafilm Monteerija
1984 "Härg" Animafilm Monteerija
1984 "Mängutoos Manilaiul" Dokumentaalfilm Monteerija
1982 "Karjapoiss on kuningas" Dokumentaalfilm Monteerija
1982 "Kolm tundi rongini " Tudengifilm Monteerija
1981 "1+1+1" Animafilm Monteerija
1981 "Ära sega autojuhti" Animafilm Monteerija
1981 "Mitut värvi haldjad" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm