Avaleht » Filmitegijad

Nele Aunap

Nele Aunap

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Ääremängijad" Mängufilmid Näitlejate valija
Järjepidaja
2023 "Minu kohus" Dokumentaalfilmid Monteerija
2023 "Suled või glamuur" Dokumentaalfilmid Operaator
Monteerija
2020 "Hingetõmbehetk" Tudengifilmid Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2020 "My idea of myself" Tudengifilmid Operaator
Tõlkija
2019 "Arvasin, et olen Superman" Tudengifilmid Produtsent
Režissöör
Operaator
2019 "Üks kõigi, kõik ühe eest" Tudengifilmid Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2015 "Puhta mõtte ruum" Dokumentaalfilmid Heli kokkusalvestaja
2013 "Põud" Tudengifilmid Operaatori assistent
2008 "Supp; nuga; arbuus ja lusikas" Tudengifilmid Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm