Avaleht » Filmitegijad

Viktor Školnikov

Viktor Školnikov

Viktor Školnikov on sündinud 18. juunil 1948. Töötas Tallinnfilmis 1966–88 operaatorina. Kaheksa tõsielufilmi juures (1969–74) oli (kaas)operaatoriks oma isale Semjon Školnikovile.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "USA asepresident Dan Quayle visiit" Filmikroonika Operaator
1989 "Täievoliline esindaja" Dokumentaalfilm Operaator
1988 "Juri Lotman " Filmikroonika Operaator
1988 "Läbi aastate ja kauguste" Dokumentaalfilm Operaator
1988 "Lev Razgon " Filmikroonika Operaator
1988 "Ma tahaksin elada Narvas" Dokumentaalfilm Operaator
1988 "Magnetoola Aelita-102" Reklaamfilm Režissöör
Operaator
1988 "Nägemistrenažöör" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
Operaator
1988 "Tallinna Ekskavaatoritehas Talleks" Filmikroonika Operaator
1987 "Anastassia Tsvetajeva Käsmus " Filmikroonika Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm