Avaleht » Filmitegijad

Harri Rehe

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1993 "Intervjuu Leopold Meensaluga 25. mail 1993" Operaator
1987 "Erialaeksamil" Muusikafilm Operaator
1986 "TPI - 50" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1984 "Lööme lugu lustipilli" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1984 "V. I. Lenini nim Kultuuri- ja Spordipalee" Dokumentaalfilm Operaator
1983 "Looduse kutse" Dokumentaalfilm Operaator
1983 "Piibarid" Muusikafilm Operaator
1983 "Pillikeel" Muusikafilm Operaator
1982 "Kahekümne viies suvi" Dokumentaalfilm Operaator
1982 "Kutse sõprusringi" Muusikafilm Operaator
1982 "Kuuvikerkaar" Dokumentaalfilm Operaator
1981 "Haapsalu KEK 25" Dokumentaalfilm Operaator
1981 "Kuukiired" Muusikafilm Operaator
1981 "Linnutaja veskiviisid" Muusikafilm Operaator
1981 "Mahtra pillimehed" Muusikafilm Operaator
1981 "Muusad ei vaikinud " Dokumentaalfilm Operaator
1980 "Ärge laske mul surra!" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1980 "Baltimaade kirurgide III konverentsil Vilniuses" Filmikroonika Operaator
1980 "Siin on mu kodu" Muusikafilm Operaator
1979 "Akadeemik Gustav Naan 60-aastane" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1979 "Hotell Olümpia ehitusel" Filmikroonika Režissöör
1979 "Jääminek Peipsil" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1979 "Kaks ansamblit" Muusikafilm Operaator
1979 "Künnivõistlused Tšehhoslovakkias" Filmikroonika Operaator
1979 "Noor maletaja Jaan Ehlvest" Filmikroonika Režissöör
1979 "Õisu sovhoosi dražeerimise tsehhis" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1979 "Oktoobridemonstratsioon Tallinnas" Filmikroonika Operaator
1979 "Sekundaarse tooraine kokkuostust ja raamatutalongidest" Filmikroonika Operaator
1979 "Suured pisiasjad" Dokumentaalfilm Režissöör
1979 "Tjažpromeksport" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm