Avaleht » Filmitegijad

Marju Lepp

Marju Lepp

Filmiprodutsent Marju Lepp (vaata ka Marju Poolamets) on õppinud Tallinna 22. Keskkoolis ning Tallinna Pedagoogilises Instituudis näitejuhtimise erialal. Töötanud režissööri abi, assistendi ja produtsendina stuudios Tallinnfilm ning filmitootmisfirmades Filmivabrik ja Manfred Tuisk Stuudio.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "2 tundi õnneni" Dokumentaalfilm Tegevprodutsent
2021 "Eesti matus" Mängufilm Produtsent
Tootmisjuht
2021 "Sea aasta" Dokumentaalfilm Produtsent
2021 "The Best of Salieri ehk Mina, Eesti režissöör" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Tootmisjuht
2020 "Mephistopheles" Dokumentaalfilm Produtsent
2020 "Vee peal " Mängufilm Produtsent Kino kassiir
2019 "Kirjanikuga voodis" Dokumentaalfilm Produtsent
2019 "Peep Puksi lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Elagu skandaalid ja kollased sandaalid" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm